Jongerendag AA en PNH 26 november: bekijk ’t maar!

Het wordt de hoogste tijd om de jongeren van de contactgroep eens met een speciale activiteit te bedienen. Op de wenken zoals dat heet. In samenspraak met twee jongeren die AA en PNH hebben, hebben we 26 november geprikt. Onder het motto ‘Bekijk ’t maar’ ontmoeten we elkaar op Fort Maarsseveen. Voor iedereen die zich jongere voelt en AA en PNH heeft en/of opgaat voor een stamceltransplantatie.

Gezellig kletsen en ervaringen delen is de hoofdmoot van de dag. Alex Mohseny, arts in Leids UMC is aanwezig voor de vragen over AA en PNH. Hij weet ook veel van stamceltransplantatie. Om naast de broodnodige kennis en kunde ook luchtigheid in de dag te doen, zetten we VR-brillen en drone in. We duiken de virtuele realiteit in en gaan kijken hoe we eruitzien met een drone-opname. Bekijk ’t maar….!

Jongerendag Bekijk ’t maar

Start 10.30 uur – einde 15.00 uur

Fort Maarsseveen

Parkeren achter het fort.

Als je met het ov komt (trein-bus) geef dan even een gil. Er is namelijk de mogelijkheid om mee te rijden vanaf het station Maarssen.

Natuurlijk is er een lunch, en genoeg tijd om te kletsen. Doe je mee? Meld je dan aan voor deze gratis dag voor jongeren. Geen kosten voor deelname!