Herhaalde oproep: samen wandelen

Vorig jaar, in coronatijd, kregen we vragen van contribuanten of de contactgroep geen wandeling tussen lotgenoten wilde organiseren. Die vraag hebben we gedeeld, en leverde twee reacties op. Toch zijn de wandelschoenen nog niet aangetrokken. Vandaar deze herhaalde oproep: wil je de paden op, de lanen in met iemand die net als jij AA of PNH heeft? Meld je dan!

Door te wandelen slaan we twee vliegen in één klap. Je bent lekker in beweging en je kunt praten over je situatie met iemand die hoogstwaarschijnlijk aan een half woord genoeg heeft. Het zou mooi zijn als AA- en PNH’ers die bij elkaar in de buurt wonen, elkaar kunnen vinden om gezamenlijk de kuierlatten onder te binden. Wij kunnen je helpen iemand te vinden.

Contactgroep loopt mee

Voel je voor een wandeling? Meld je aan bij [email protected] en dan kijken wij of er een lotgenoot bij jou in de buurt is die ook de wandelschoenen aan wil trekken. Of, en dat is uitbreiding van het oorspronkelijke idee: een paar vrijwilligers van de contactgroep lopen mee. Dan organiseren we op een centrale plek een wandeling. Een alternatief voor een bijeenkomst met elkaar binnen, maar wel een goed gesprek. (En dan trakteren wij op koffie of thee met lekkers.)

Laat je weten of je samen wandelen een goed idee vindt? [email protected]