De Vijf Van Kim van de Pitte

In de nieuwsbrief van afgelopen keer hebben we het verhaal van Kim al kunnen lezen. Wat niet iedereen weet is dat Kim ook als vrijwilliger actief is voor de vereniging. We hebben dus aan haar gevraagd om ook onze vijf vragen deze keer in te vullen.

1. Stel je eens voor, wie ben je?
Ik ben Kim en heb mijn verhaal dus al eerder verteld in de vorige nieuwsbrief. 

Ik woon met mijn vriend en dochter van bijna 4 in Almere.

2. Hoe gaat het met je?
Met mijn gezondheid gaat het wel goed eigenlijk. Ik zit op dit moment alleen al vier maanden in een verbouwing en een aankomende verhuizing, dus ik zal blij zijn als we een paar maanden verder zijn en in het nieuwe huis zitten! 

3. Hoe ben je bij de contactgroep AA en PNH terecht gekomen?
Ik heb AA en een PNH-kloon en merk met drukte dat ik toch wel wat sneller moe ben. 

Maar anders kan ik heel goed leven met mijn ziekte. Ik ken mijn grenzen en trek aan de rem als ik merk dat dat nodig is. 

Toen ik mijn diagnose kreeg heb ik me meteen aangemeld bij de contactgroep omdat ik meer informatie wilde. Na een tijdje heb ik me aangemeld om wat dingen te doen voor de stichting op vrijwillige basis. Dit bevalt me heel goed. Ik vind het fijn om wat meer contact te hebben met andere mensen die dezelfde ziekte hebben. 

4. Als je één wens mocht doen die uit zou komen, wat zou dat dan zijn?
Als ik één wens mocht doen, dan zou ik wensen dat mijn dochter gezond blijft en een heel gelukkig leven tegemoet gaat. Oeps dat zijn er 2…haha! 

5. Jouw rijtje van vijf:

  • Daar kom ik mijn bed voor uit: Mag ik ook ‘niets’ zeggen? Ik slaap gewoon graag… ☺
  • Deze muziek luister ik nu heel veel: John Mayer, Jason Mraz, James Bay maar ik hou ook erg van Reggae en Caribische muziek.
  • Mijn vakantietip: Zuid-Afrika, wat een prachtig land is dat! En vergeet niet op safari te gaan. Oh ja, en Curaçao is gewoon heerlijk genieten.   
  • Mooi boek: De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt, Maemin Sunim.
  • Kijken op Netflix/HBO/Disney: A Million Little Things, Jane the Virgin, The good doctor, The bold type & Orange is the New Black

Lijkt het jou ook leuk om eens iets over jezelf te vertellen in de vijf van? Meld je aan via het secretariaat: [email protected]