Contactdag 17 september: kom je ook? 

Ontmoeten en bijpraten, daar zal de contactdag op 17 september op gericht zijn. De artsen van de expertisecentra voor PNH in Nijmegen en AA in Leiden vertellen over de stand van zaken, en er zal aandacht zijn voor stamceltransplantatie. Meld je aan!

De dag wordt plenair gestart met een presentatie over hoe AA en PNH met elkaar samenhangen (en waar niet). ’s Middags zal er een apart AA- en PNH-deel zijn. Dan gaan de artsen dieper in op de specifieke aandoeningen. Zowel Saskia Langemeijer als Stijn Halkes en Jennifer Tjon zullen aanwezig zijn. Ook is Alex Mohensy, kinderarts uit het LUMC uitgenodigd. Hij heeft veel met bloedziekten van doen. Naast het artsendeel is er veel tijd voor het stellen van vragen van patiënten (en hun partners natuurlijk) en het delen van ervaringen. 

Wees welkom

De dag is gratis [lees verder op de site]

voor contribuanten en hun partners. Andere belangstellenden betalen 15 euro. Net als de vorige contactdag zijn we te gast in Antropia in Driebergen. De plek is makkelijk te bereiken met de trein en auto. Vanaf 10.00 uur is de inloop en om 10.30 start het programma. We nodigen je van harte uit! Meld je aan en laat je bijpraten. 

Kun je niet komen?

Er wordt een vlog gemaakt van de dag, en de presentaties zullen worden samengevat. We maken ook een speciale nieuwsbrief over de onderwerpen die op de contactdag aan de orde zijn geweest. Dus mocht je niet in de gelegenheid zijn om de dag te bezoeken, dan kun je je achteraf laten informeren. Meld je dan even via [email protected]