Contactdag

Na twee coronajaren is het eindelijk weer zover: we gaan elkaar ontmoeten! Mensen met AA en PNH, artsen van de expertisecentra en betrokkenen van de contactgroep zien elkaar op 17 september in Antropia in Driebergen. Centraal staat praten met elkaar en de stand van zaken van de ontwikkelingen op het gebied van AA en PNH. Ben jij er ook bij? 

Programma

10-00 Inloop met koffie en thee 

10.30 Start programma 

10.45 AA en PNH, de twee bloedziekten die in één adem worden genoemd. Hoe zit dat? Presentatie door hematoloog dr. Saskia Langemeijer (expertisecentrum PNH Radboudumc) en hematoloog MD Phd. Jennifer Tjon (expertisecentrum LUMC). De één vertelt over PNH, de ander over AA en daar waar ze elkaar tegenkomen in het verhaal presenteren ze met z’n tweeën verder. 

11.35 Stamceltransplantatie, wat is het? Wat doet het? En waarom wordt het veel genoemd in relatie tot AA en PNH? Presentatie van eerdergenoemde artsen. Omdat het onderwerp in hun dagelijkse AA- en PNH-praktijk besproken wordt. 

12.30 Lunch met ruimte voor lotgenotencontact

13.30 Meer over AA en de ontwikkelingen, meer over PNH en de ontwikkelingen. Ruimte voor vragen van de individuele patiënt. Gesprekken met de deelnemers onder leiding van de hematologen. 

15.00 Plenaire afsluiting

Waar gaat de contactgroep mee verder in de toekomst? 

15.30 Borrel 

16.00 Einde

Meer informatie? Zie hier.

Aanmelden

De contactdag is gratis voor leden van de stichting. Graag via het aanmeldformulier aanmelden of via mail [email protected] Geef even door met hoeveel mensen je komt en of je dieetwensen hebt. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.