Contactdag

Er is 17 september 2022 weer een contactdag! Na twee jaar elkaar niet te hebben kunnen ontmoeten, gaan we elkaar weer live zien. Een bijeenkomst die in het teken zal staan van ontmoeten van andere mensen met de zeldzame bloedziekten en delen van informatie over AA en PNH. Speciaal voor contribuanten en hun partners. Vul het formulier (forms) onder aan dit bericht in en meld je aan. Dan ontvang je een bevestiging. We zien je graag bij Antropia in Driebergen van 10.00 tot 15.30 uur. (Antropia is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. De locatie ligt naast het treinstation en dichtbij de A12.)

Programma

Het programma is nog in ontwikkeling, maar de grote lijn staat. Diverse artsen van de expertisecentra in Nijmegen en Leiden zullen aanwezig zijn. Er is aandacht voor de twee aandoeningen apart. Ook het onderwerp stamceltransplantatie (SCT) en jongeren staat op de agenda. 
10.00 inloop met koffie en thee
10.30 start programma
10.45 plenaire presentatie artsen over link tussen AA en PNH
11.30 plenaire presentatie SCT 
12.30 lunch en mogelijkheid om te ontmoeten
13.30 start vervolg: twee groepen apart met aandacht voor AA en aandacht voor PNH
15.00 panel voor laatste vragen
15.30 uur einde officieel programma

Binnenkort komt hier een nog uitgewerkter programma te staan.

Aanmelden

De contactdag is gratis voor leden van de stichting. Graag via het aanmeldformulier aanmelden of via mail [email protected] voor 30 juni 2022. Geef even door met hoeveel mensen je komt en of je dieetwensen hebt. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.