Zoeken

banner-ervaring-delen.jpg

Jongeren

Facebookgroep voor jongeren!

Het kan heel fijn zijn om af en toe eens contact te hebben met een leeftijdgenoot die in een vergelijkbare situatie zit als jij of heeft gezeten. Maak gebruik van onze facebookpagina speciaal voor jongeren tot 25 jaar. Deze is besloten dus je kunt ongestoord vragen stellen en ervaringen uitwisselen. Over de ziekte, hoe anderen hier mee omgaan, wat voor tips zij eventueel hebben voor jou. Maar natuurlijk kun je het ook hebben over algemene zaken zoals welke school, wat voor een opleiding volg je, etc.
Het is een groep waar jongeren elkaar kunnen ‘ontmoeten’, of je nu zelf patiënt bent of éen van jouw familieleden, het is altijd fijn om elkaar te steunen en wie weet een vriendschap te kunnen aangaan.

Besloten facebookgroep voor jongeren met AA of PNH

In verband met het privacybeleid waaraan wij ons als patiëntenvereniging moeten houden, kunnen alleen personen die contributie betalen, toegang hebben tot de besloten Facebookpagina. Dus als je pa of ma contribuant zijn kun je je aanmelden op de Jongeren Facebookgroep. Het voordeel is dat je op deze Facebookpagina ervaringen kunt uitwisselen met jongeren van je eigen leeftijd die leiden aan AA of PNH zonder dat buitenstaanders mee kunnen lezen.

Ga naar de Facebookgroep voor jongeren >>

Aanmelden of vragen?

Zijn je ouders nog geen contribuant? Dan kun jij jezelf aanmelden als contribuant, of je ouders lief aankijken. Wij wijzen je er op dat een aantal zorgverzekeraars het lidmaatschap van een patiëntenorganisatie (deels) vergoedt.


Overige facebookpagina's

Naast een jongerengroep heeft de Contactgroep AA & PNH ook een open en een besloten Facebookgroep voor alle leeftijden. Op de open facebookpagina is iedereen welkom die geïnteresseerd is in AA en/of PNH.


ALL OF ME

All of me logoALL OF ME, dé plek op internet waar jonge mensen met een chronische aandoening elkaar kunnen vinden. ALL OF ME helpt je sterker in je schoenen te staan en de baas te zijn over je eigen leven. Hoe ga je om met alles om je heen, je vrienden, een nieuwe baan, seks, uitgaan, onzekerheid? Soms wil je gewoon dingen weten die je met je arts, ouders of vrienden niet wil of kan bespreken.

ALL OF ME bestaat nu 1 jaar en heeft sinds kort de 1000ste deelnemer kunnen verwelkomen!

ALL OF ME is gemaakt samen met de jongeren voor wie het is bedoeld.

Het filmpje hieronder geeft een indruk wat je kunt verwachten.


Lees meer over initiatieven voor jongeren onder Omgaan met .... >>Contact

Heb je een vraag of wil je iets kwijt, stuur een e-mail aan info@aaenpnh.nl.