banner-ervaring-delen.jpg

Ervaring delen

Jongeren

Facebookgroep voor jongeren

Het kan heel fijn zijn om af en toe eens contact te hebben met leeftijdgenoten die in een vergelijkbare situatie zitten of hebben gezeten. Maak gebruik van onze besloten facebookpagina speciaal voor jongeren tot 25 jaar. Je kunt vragen stellen en ervaringen uitwisselen.
Het is een groep waar jongeren elkaar ‘ontmoeten’, of je nu zelf patiënt bent of éen van jouw familieleden, het is altijd fijn om elkaar te steunen.

Besloten facebookgroep voor jongeren met AA of PNH

Ga naar de Facebookgroep voor jongeren >>


Overige facebookpagina's

Naast een jongerengroep heeft de Contactgroep AA & PNH ook een open en een besloten Facebookgroep voor alle leeftijden. Op de open facebookpagina is iedereen welkom die geïnteresseerd is in AA en/of PNH.


ALL OF ME

All of me logoAll of me is dé plek op internet waar jonge mensen met een chronische aandoening elkaar kunnen vinden. All of me helpt je sterker in je schoenen te staan en de baas te zijn over je eigen leven. Hoe ga je om met alles om je heen, je vrienden, een nieuwe baan, seks, uitgaan, onzekerheid? Soms wil je gewoon dingen weten die je met je arts, ouders of vrienden niet wil of kan bespreken.

All of me is gemaakt samen met de jongeren voor wie het is bedoeld.

Het filmpje hieronder geeft een indruk wat je kunt verwachten.


Lees meer over initiatieven voor jongeren onder Omgaan met .... >>Contact

Heb je een vraag of wil je iets kwijt, maak dan gebruik van de telefoonservice van de stichting of stuur een e-mail aan info@aaenpnh.nl.