banner-ervaring-delen.jpg

Over ons

Angeline Jansen legt voorzittershamer neer

Het is mooi geweest! Zo luidt de conclusie van Angeline Jansen. Op 31 maart 2021 legt ze op 68-jarige leeftijd de voorzittershamer neer. Tien jaar is ze actief geweest voor de Stichting AA en PNH Contactgroep. Niet alleen als voorzitter, maar ook als penningmeester, secretaris, initiator en achtervanger van alle losse eindjes. Daarnaast is ze ook penningmeester van de PNH Global Alliance. Ook daarmee zal ze eind maart stoppen.

Voor ons een goed moment om haar in de eerste plaats ontzettend te bedanken voor alles wat ze voor de contactgroep gedaan en ontwikkeld heeft. Ze zat boven op de beschikbaarheid van medicijnen, institutionaliseerde het halfjaarlijkse overleg met Leiden en Nijmegen, liep mening congres af om contacten met medici en farmaceuten te leggen en heeft aan de wieg van film en vlogs gestaan. Ze heeft in coronatijd de belronde geïnitieerd en het bestuur toekomstbestendig gemaakt door meer taken uit te besteden.


Wordt vervolgd

In de volgende nieuwsbrief nemen we uitgebreid de tijd om met haar in gesprek te gaan over haar tijd als voorzitter, penningmeester en vooral als mens bij de contactgroep. Dan zullen we ook meer weten over wie de rol van voorzitter overneemt. Wordt vervolgd!

Mailadres: voorzitter@aaenpnh.nl


Telefoon: (085) 2100655