banner-ervaring-delen.jpg

Over ons

Angeline Jansen

Voorzitter

Na een tijd penningmeester (*) van de Stichting AA & PNH Contactgroep te zijn geweest, heb ik de handdoek opgepakt en ben ik voorzitter geworden. Ik heb het stokje overgenomen van Cor Koekkoek die de rol tijdelijk heeft vervuld. De functie van voorzitter kan ik goed combineren met mijn dagelijkse bezigheden. Ik ben net met pensioen en daardoor kan ik de activiteiten net iets beter naar mijn hand zetten. Al blijven het volle dagen! Dat heb ik ervaren.

Iets over mijn achtergrond: Na mijn gymnasium ß heb ik culturele antropologie gestudeerd. Ter afronding van mijn studie verbleef ik een half jaar in Mali, West-Afrika. Bij een uitgeverij, waar ik eerst als personeelsfunctionaris werkte, heb ik me tien jaar ontfermd over de eindredactie van puzzelbladen met logische problemen.

In 1995 ben ik gestart met administratiekantoor De Roer, dat inmiddels vijftig klanten telt. Eén dag in de week doe ik financiële controles bij Hivos, Humanistisch Instituut voor Ontwikkelingssamenwerking. Ik heb een aantal administraties gedaan voor penningmeesters in stichtingsbesturen. In de loop van de tijd ben ik ernaartoe gegroeid zelf verantwoordelijkheid voor het financiële beleid te willen nemen. Dat doe ik nu sinds 2011 bij Contactgroep AA&PNH.

Ik jog en fitness, houd van lezen en naar de bioscoop gaan en ik schrijf haiku’s. Familie en vrienden nodig ik graag thuis uit in Amsterdam.


Het bestuur van de contactgroep is inmiddels behoorlijk professioneel geworden. Wij spelen actief in op nieuwe ontwikkelingen waar onze leden mee te maken hebben. En in mijn nieuwe rol als voorzitter voel ik me daarin als een vis in het water.

Mailadres: voorzitter@aaenpnh.nl


Telefoon: (085) 2100655

(*) De functie van penningmeester is vacant.