banner-ervaring-delen.jpg

Over ons

Annelies Stokkink

Annelies__kopie_3.jpg

Bestuurslid

Bijna twee jaar geleden kwam ik in aanraking met de stichting doordat ik zelf AA kreeg. Eigenlijk vrijwel meteen na mijn behandeling ben ik wat voor de stichting gaan doen door in het belteam deel te nemen. Kort daarna ben ik gevraagd of ik niet voelde voor bestuurswerk. Daar hoefde ik nauwelijks over na te denken…want wat is er beter dan helpen in een team kanjers dat zo veel doet voor de patiënten met AA en PNH! Mijn aandachtsgebied in het bestuur is vrijwilligersbeleid. In het dagelijkse leven sport ik graag en ben ik vaak buiten in onze enorme tuin te vinden of wandel ik met de hond in het bos. Dit jaar ga ik beginnen bij de vrijwillige politie. Wie weet is dit het begin van een carrièreswitch na tien jaar werkzaam te zijn geweest in de toeristische branche.

Mailadres: annelies.stokkink@aaenpnh.nl
Telefoon: (085) 2100657

Ard Vink

Pasfoto-2_ard.jpg

Bestuurslid

Sinds mei 2019 ben ik actief als bestuurslid van deze patiëntenorganisatie. Ik hoop met mijn ervaringen, opgedaan als wetenschappelijk onderzoeker aan verschillende universiteiten, en later als leidinggevende bij bedrijven die zich bezighouden met de ontwikkeling van nieuwe medicijnen, AA- en PHN-patiënten goed van dienst te kunnen zijn. Zeker als het gaat om het delen van informatie over nieuwe medische inzichten, relevante patiëntenstudies, en andere aan behandeltherapie gerelateerde zaken. Mijn aandachtsgebied als bestuurslid is belangenbehartiging en internationaal. Dat doe ik samen met Cor Koekkoek. In mijn privéleven houd ik me bezig met familie, vrienden en dieren. Ik reis graag om in contact te komen met andere culturen; verder probeer ik er een gezonde levensstijl op na te houden, wat voor mij neerkomt op veel bewegen en lekker gezond eten.

Mailadres: ard.vink@aaenpnh.nl
Telefoon: (085) 2100657

Cor Koekkoek

Cor_Koekkoek_small.jpg

Bestuurslid

Inmiddels ben ik alweer vier jaar bestuurslid en er liggen nog altijd uitdagingen. Zeker nu we internationaal aansluiting hebben gevonden bij de Global Alliance. Daarin ga ik een rol spelen samen met bestuurslid Ard. De ontwikkelingen van nieuwe medicatie voor PNH gaan razendsnel, en wij moeten daar in bijblijven, dus er zijn voor mij genoeg uitdagingen. Het jaar 2019 was een druk jaar in mijn privéleven waardoor ik minder aanwezig was dan ik graag wilde maar dat gaat in 2020 zeker veranderen. Als je me nodig hebt, dan weet je me te vinden.

Cor Koekkoek

E-mailadres: cor.koekkoek@aaenpnh.nl
Telefoon: (085) 2100656