Nieuws

Groepsdiscussie stamceltransplantatie

Welke onderwerpen mogen wetenschappers van jou als stamceltransplantatiepatiënt op hun agenda zetten? Welke problemen ervaar je in je dagelijks leven als het gaat om oorzaken, behandeling en preventie van je aandoening? En heb jij ideeën over hoe deze problemen opgelost kunnen worden?

Hematon wil graag dat patiënten en naasten zelf mee (kunnen) praten over wat zij belangrijke onderwerpen voor wetenschappelijk onderzoek vinden. Daarom heeft Hematon aan het Athena Instituut van de Vrije Universiteit Amsterdam gevraagd een aantal groepsbijeenkomsten voor patiënten te organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten worden deze onderwerpen in een open sfeer besproken.

Wanneer en waar

Op 11 april van 16.30-19.00 uur vindt een bijeenkomst plaats voor mensen die een stamceltransplantatie gehad hebben. Patiënten met Aplastische Anemie en PNH , die een beenmergtransplantatie gehad hebben, zijn hiervoor welkom.

De bijeenkomst vindt plaats in De Pionier, Grebbeberglaan 15 in Utrecht (vlakbij het Centraal Station). Voorbereiding of medische kennis over je aandoening is niet nodig, je ervaring als patiënt is ruim voldoende.

Contact

Wil je meepraten of wil je meer informatie, stuur dan een e-mail naar Anne-Floor Schölvinck of neem telefonisch contact op via 020-5986212. Vermeld hierbij welke diagnose je hebt gekregen, je leeftijd en wanneer je bent gediagnosticeerd. Na aanmeldingontvang je aanvullende informatie. Reiskosten voor deelname aan de bijeenkomst worden vergoed, en voor soep en een broodje wordt gezorgd.