Nieuws

Congres ter ere van dr. Muus

drMuus

Om de carrière van dr. Muus te vieren en afscheid te nemen, wordt op 7 juni a.s. een congres en een receptie in het Radboudumc georganiseerd. De onderwerpen - acute leukemie, MDS, beenmergfalen en PNH - zijn de ziekten waaraan dr. Muus de afgelopen 33 jaar heeft gewerkt. Deze dag bestaat uit een aantal lezingen die gehouden worden door diverse wetenschappers/artsen en wordt gehouden in het Engels.

Bij het laatste gedeelte zijn de patiënten en het bestuur van de contactgroep AA & PNH van harte welkom. U kunt plaatsnemen in de pauze voorafgaand aan de lezing van dr. Muus (‘The patients’) om haar voordracht en de toespraak van Nicole Blijlevens bij te wonen, daarna is er een korte receptie.
Deelname is gratis, maar u dient zich van te voren aan te melden (i.v.m. organisatie en veiligheidsbeleid).

Dr. Muus heeft er begrip voor als u niet in de gelegenheid bent om op 7 juni naar haar afscheid te gaan daarom laat ze het volgende weten: “De contactgroep AA& PNH heeft me op 19 september 2015 op een onvergetelijke manier in het zonnetje gezet. Ik denk nog steeds met heel veel plezier en warmte terug aan die dag en geniet van het boek met brieven.”

Het programma en praktische informatie staan in de uitnodiging.

Geplaatst 23 mei 2016